Sähkötyöt ja sähköurakointi Turku

Varsinais-Suomen Sähkötech hoitaa sähköurakoinnin ja sähkötyöt alueella Turku ja lähiseutu! Tarvittaessa lähdemme myös kauemmas. Olemme joustavia ja hoidamme mielellämme sekä pienemmät että suuremmat sähkötyöt.

Millaisia sähkötöitä tarvitset? Ota yhteyttä 

Monipuoliset sähkötyöt pitkällä ammattitaidolla

Varsinais-Suomen Sähkötechiltä saat monipuolisesti ja pitkällä ammattitaidolla kaikki sähkötyöt sekä sähköurakoinnin. Toimialueemme on ensisijaisesti Turku ja Varsinais-Suomi, mutta toteutamme sopimuksen mukaan sähkötyöt myös esimerkiksi Helsingissä.

Olemme toteuttaneet projekteja myös muun muassa Rukalla. Varsinais-Suomen ulkopuolelle lähteminen ei ole meille ongelma, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on tarvetta ammattitaitoiselle sähkötöiden tekijälle missä päin Suomea tahansa.

Toimitusaikamme riippuu työn suuruudesta ja vaatimuksista. Teemme sähkötyöt ja sähköurakoinnin asiakkaan tarpeen mukaan asiakkaan toivomassa aikataulussa. Palvelemme asiakkaitamme jopa liian hyvin – joustamme itse omissa töissämme, jotta saamme tehtyä työt asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tilatessasi sähkötyöt meiltä et joudu koskaan odottamaan, sillä olemme joustavia ja tarkkoja ammattilaisia.

Meiltä sähkötyöt ja urakat kilpailukykyisin hinnoin

Otamme pienemmät sekä suuremmat sähkötyöt ja -urakat kokonaisvaltaisesti haltuun. Palvelemme asiakkaita laaja-alaisesti aina taloyhtiöistä yrityksiin ja rakennusteollisuuteen. Voit luottaa meihin eikä sinun tarvitse miettiä, kuka tekee minkäkin osa-alueen. Meiltä löytyy osaamista ja yhteistyökumppaneita hommaan kuin hommaan.

Soita meille 050 491 1269

Sähköasennus ja sähkötyöt luotettavasti Turun seudulla

Asennamme kiinteät sähköistykset sekä atk- ja antenniverkot. Saat kauttamme myös murto-, kameravalvonta- ja palovaroitinjärjestelmät. Sähkötyöt ja sähköurakointi ovat Turussa erikoisalaamme, mutta lisäksi saat meiltä kaikki työn vaatimat tarvikkeet aina kytkimistä johtoihin ja valaisimiin.

Toteutamme muun muassa:

 • Kokonaisvaltaisen sähköurakoinnin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin
 • Sähkökorjaukset ja huoltotyöt
 • Pienasennukset
 • Muutostyöt
 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Sähkösuunnitelmat ja sähkökuvat

Sähkötyöt ovat lakisääteisiä ja kuuluvat ammattilaiselle. Hän pitää huolen, että sähköasennukset on tehty asianmukaisesti ja järjestelmät toimivat moitteettomasti. Kaikki sähköasentajamme ovat sähkötöiden ammattilaisia ja hinta-laatu suhteemme on kohdallaan. Toteutamme sekä uudisrakennusten että saneerauskohteiden kaikki sähkötyöt.

Sähkötyöt Turku ja lähiseutu - yrityksemme toteuttamia sähkötöitä kohteessa Burj Al Arab

Miten hinnoittelemme palvelumme?

Teemme töitä sekä urakkaperusteisesti että tuntihinnalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sähköurakointi Turku

Sähköurakointi pitää sisällään käytännössä kaikki sähkötyöt, aina pienemmistä sähkötöistä laajoihin sähköistysurakoihin. Teemme töitä sekä urakkasopimuksella että tuntityönä. Toteutus riippuu työn laadusta ja asiakkaan toiveista. Sähköurakointi onnistuu sekä uudiskohteissa että saneeraus- ja muutoskohteissa. Varsinais-Suomen Sähkötech ottaa koko alueen haltuun – toteutamme sähkötyöt kokonaisvaltaisesti aina kiinteistä sähköistyksistä atk-järjestelmiin ja paloilmoitinjärjestelmiin.

Sähköurakointi yrityksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Toteutamme sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Toimistojen, liiketilojen ja hallien urakoinnit ovat erikoisalaamme. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähköurakointi vankalla vuosikymmenien tuomalla kokemuksella.

Sähköurakointi pitää sisällään esimerkiksi:

 • Kiinteät sähköistykset
 • ATK- ja antennityöt
 • Murtojärjestelmät
 • Kameravalvontajärjestelmät
 • Paloilmoitinjärjestelmät
 • Sähkösuunnitelman
 • Sähkötarvikkeet


Kysy lisää sähköurakoinnista 

Sähköurakointi Turku - kohteena Burj Ajab hotellin terassi
Dubain Burj Al Arab hotellin terassi

Tehokkaat ja käytännönläheiset ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin

Korjaamme vanhoja sähköistyksiä ja asennamme uusia sähköjärjestelmiä aina valaistuksesta linjasaneerauksiin ja pistorasioihin. Jokainen sähköasennus toteutetaan mahdollisimman energiatehokkaasti ja käytännönläheisesti – asennamme ratkaisuja, jotka toimivat ja kestävät aikaa. Tilan tehokas käyttö ja käyttäjäystävällisyys on meille tärkeää.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu sähköurakointi luo turvallisen tilan, jossa on hyvä oleskella. Käytännönläheiset ja käyttäjäystävälliset ratkaisut tekevät tilasta toimivan.

Ammattimainen sähkömies huolehtii kaikesta

Onnistunut sähköurakointi rakentuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Sähköurakoinnissakin pätee vanha totuus: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnitteluun kannattaa panostaa – kokeneet sähkömiehemme tekevät sähkösuunnitelmat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Materiaalivalinnat tehdään ja työtavat valitaan kohteen tarpeiden pohjalta.

Urakointi on alusta loppuun asti kokeneen sähkömiehen käsissä. Mahdolliset ongelmakohdat pyrimme ennakoimaan mahdollisimman tarkasti jo ennen urakan aloittamista, jotta urakka valmistuu sovittujen vaatimusten ja aikataulujen mukaisesti.

Meiltä saat myös kaikki sähkötarvikkeet.

Ota yhteyttä sähkötöiden ammattilaisiin 

Monipuolista osaamista V-S Sähkötech Oy:ltä

Varsinais-Suomen Sähkötech on vuonna 2010 perustettu sähköliike Turussa. Sähköalan kokemusta meiltä löytyy paljon pidemmältä ajalta – olemme tehneet sähkötöitä jo usean vuosikymmenen ajan. Asentajaporukkamme on suhteellisen pieni; meitä on kuusi sähköasentajaa ja pieni työporukka takaa joustavuuden. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisilla tavalla, asiakkaan toivomien aikataulujen mukaisesti.

Olemme tehneet melkein kaikkea – aina Dubain Burj Al Arab hotellin terassista Kakolan vanhan vankila-alueen muutostöihin. Meiltä onnistuvat niin isot sähköurakat kuin pienet sähkötyöt – teemme kaikki sähköön liittyvät työt. Jos oma osaamisemme loppuu, meiltä löytyy erinomaisia yhteistyökumppaneita esimerkiksi paloilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmien asennukseen.

Myös sähkösuunnittelu kuuluu kokonaisvaltaiseen sähkötyöhön. Teemme sähkösuunnitelman joko itse tai teetämme sen yhteistyökumppanillamme – toteutustapa määräytyy tapauskohtaisesti.

Haluatko tarjouksen sähkötöistä?

Copyright © 2020 Varsinais-Suomen Sähkötech Oy